Контакт

РЕПУБЛИЧКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА

Краља Милана 14

11000 Београд, Србија - погледај на мапи

 

Телефон:

011/3026-000
011/3026-100
011/3026-200

 

Факс:

011/3221-029
011/3243-955

 

E-mail:

rik@parlament.rs
izbori@parlament.rs